Böcker på svenska

Parmatur utvecklar metoder för puls och pulsmöten i agila organisationer. I våra böcker beskriver vi agil styrning med Puls som organisationsmodell.

Böckerna går också beställa från Amazon.

Agil Organisering med Puls visar hur agil styrning kan organiseras med exempel hämtade från produkt-utveckling. En agil organisation ska klara dels vertikal, dels horisontell styrning och samtidigt ha en hög anpassningsförmåga. Den organisationsmodell som beskrivs (Puls) är baserad på pulsmöten, där beslut och planering sker i realtid.

ISBN 978-91-639-2460-6

Utnämnd till Årets Projektledarbok 2016 av Svenskt Projektforum.

Agil Multiprojektledning med Puls beskriver hur en organisation utformas och arbetar för att skapa effekter på marknaden i högre tempo än konkurrenterna. Produktutveckling är ett resultat av lärande, vilket gör delande av information och kunskap grundläggande för framgång. Ju mer verksamhetens aktörer kan interagera och ju oftare man kan ta beslut som fokuserar arbetet, desto snabbare går utveckling och lärande.

ISBN 978-91-639-0695-4

Agil Projektledning med Puls beskriver det operativa arbetet i projekt och uppdrag där planering och styrning sker med Puls.

ISBN 978-91-639-0696-1


Beställning av böcker om puls

Alla paket skickas med posten direkt till leveransadressen. Enstaka böcker går i vadderade kuvert. Större försändelser skickas med posten företagspaket. Fraktkostnaden är alltid 39 kr (exkl moms) oavsett leveransens storlek inom Sverige (annars enligt postens portotabell). Betalning sker mot faktura. Om fakturaadress inte har angetts skickas fakturan med paketet.

  • Pris/styck (frakt och moms tillkommer): 300 kr
  • Vid beställning av 10-29: 280 kr
  • Vid beställning av 30 eller fler: 240 kr

Vi säljer enbart inom EU. Betalning sker mot faktura.

Agil Multiprojektledning med Puls är slut i lager, finns enbart hos Amazon.

Maila din beställning till info@parmatur.com